Tarieven

 

Het standaard tarief voor schminken is € 30 per uur. Dit is inclusief materiaal.
Gemiddeld schminken we zo’n 6-12 kinderen per uur. Dit hangt af van de complexiteit van de ontwerpen.
Het standaard tarief voor airbrush tattoos is € 40 euro per uur, dit is ook inclusief materiaal.

Overige kosten:
Reiskosten: Deze bedragen  € 0,20 per kilometer voor opdrachten verder dan 10 kilometer van mijn woonplaats Vuren vandaan.  (als bron voor het aantal kilometers wordt de ANWB routeplanner gebruikt)
Betaalde parkeerplaatsen: Als de opdrachtgever alleen betaalde parkeerplaatsen in de buurt heeft, zijn de parkeerkosten voor rekening van de opdrachtgever.
Materialen (die evt bovenop “standaard” schmink wordt gebruik). Denk hierbij aan latex kappen, pruiken, glittertatoos. Bij opdrachten waarbij andere materialen gebruikt worden dan alleen standaard schmink, zijn de kosten van deze materialen voor rekening van de opdrachtgever. Dit gaat uiteraard altijd in overleg en hangt af van de opdracht.

Betaling bij voorkeur direct na het voltooien van de opdracht.

Voorwaarden:
Maminjo draagt er zorg voor ruim op tijd aanwezig te zijn om zich voor te bereiden en de te gebruiken materialen klaar te zetten.
De opdrachtgever dient zorg te dragen voor voldoende en goed verlichte ruimte en de mogelijkheid om water regelmatig te verversen. Afhankelijk van de ruimte die er is, nemen we zelf een tafel mee. Dit zal vooraf met u afgesproken worden. We zorgen zelf voor een hoge kruk.
Afhankelijk van de, van tevoren, gemaakt afspraken behouden wij het recht bij een lange wachtrij te besluiten om minder tijdrovende modellen te schminken.

Hygiëne vinden wij erg belangrijk. We werken daarom met hoogwaardige schmink. Penselen en sponzen worden grondig gereinigd na iedere opdracht.
Derhalve vinden wij het niet verantwoord mensen met een koortslip, wondjes of andere huidaandoeningen (in het gezicht) te schminken/grimeren. Indien mogelijk kunnen we dan bijvoorbeeld een model maken waarbij de aangedane huid ontzien wordt of een glittertatoo of schmink op arm of been maken.

Maminjo aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel ten gevolge van de door haar uitgevoerde werkzaamheden en ten gevolgde van door haar gebruikte materialen. Tenzij er sprake is van grove schuld of nalatigheid.

In verband met de kleine ondernemersregeling voor de omzetbelasting vermeldt  Maminjo geen BTW op haar facturen.